Review Semalt: Apa Dadi Kepiye?



Saben bisnis cilik pengin nambah lalu lintas situs web. Kanggo bisnis online, minangka dhasar sukses.

Pitakonan gedhe yaiku "Kepiye?"

Ngendi sampeyan entuk layanan SEO gratis lan mbayar sing bener-bener kerja?

Ya, salah sawijining alat sing bisa nambah kinerja lan lalu lintas situs sampeyan kanthi dramatik yaiku Semalt.

Dadi ing review Semalt iki, kita bakal mbantu sampeyan ngerteni apa pancen migunani.

Mangkene apa sing bakal kita tutup:
  • Apa Semalt.com?
  • Apa SEO?
  • Layanan Semalt
  • Ulasan Pelanggan Semalt
  • Cara Nggunakake Semalt
  • Kesimpulan Akhir

Apa Semalt.com?

Ing kene ing Semalt, kita duwe alat kanggo SEO (Search Engine Optimization).

Kita wis dadi misi supaya bisnis online sukses, ora mung karo SEO, nanging uga layanan kaya pangembangan web, analytics, lan produksi video. (Liyane babagan layanan mengko).

Nanging kita ora mung perusahaan SEO. Kita tresna marang manungsa sing melu industri iki.

Lan sampeyan bisa ketemu anggota tim manungsa (lan kura-kura) , saka pangembangan bisnis nganti sukses pelanggan menyang sumber daya manungsa. Sampeyan bisa ndeleng apa peran saben wong, sinau sawetara hobi, banjur sampeyan bisa nelpon kita ing wayah awan utawa wengi. (Kita bisa ngomong basa Inggris, Prancis, Italia, Turki, lan akeh basa liyane!)

Ana siji anggota tim sing luwih disenengi babagan: Turbo.

Nalika pindhah menyang kantor anyar ing taun 2014, kita nemokake Turbo ing pot kembang lawas. Pemilik kantor sadurunge mung ninggalake dheweke.

Oh, kita kudu nyebutake yen Turbo minangka kura-kura.


Wiwit wektu iku, dheweke nate milih minangka petugas kantor lan maskot kantor kita. Dheweke saiki manggon ing akuarium gedhe ing lokasi ing Ukraina.

Dadi apa sing bisa ditindakake dening anggota tim sampeyan kanggo sampeyan? Kita kabeh babagan SEO.

Apa SEO?


Optimization Search Engine yaiku nalika ngetrapake praktik tartamtu supaya situs web katon luwih dhuwur ing asil telusuran. SEO kabeh organik, beda karo iklan mbayar.

Dadi, yen sampeyan duwe situs web lan sampeyan pengin nambah lalu lintas, SEO kudu dadi bagian saka rencana sampeyan.

Pusat praktik SEO ing sekitar mesin telusuran sing paling populer - Google. Lan Google duwe algoritma sing rangking asil telusuran adhedhasar apa sing dikarepake sing digoleki.

Ing level paling dhasar, sampeyan bisa misahake SEO dadi rong bagean: SEO on-page lan SEO off-page.

On-page SEO nuduhake faktor sing dikontrol ing situs web sampeyan. Iki bakal kalebu kacepetan situs, efisiensi kode, kualitas konten, lan tata letak lan desain situs sampeyan. Iki kabeh penting banget kanggo kinerja SEO sampeyan.

SEO off-page kalebu faktor kaya backlink saka situs liyane, referensi media sosial, lan taktik pemasaran liyane ing njaba situs web sampeyan. Faktor SEO off-page sing paling penting kalebu jumlah backlink lan kualitas backlink kasebut.

Apik kanggo sampeyan yen situs bermutu liyane ing industri sampeyan menehi link menyang situs sampeyan. Google seneng iki lan bakal pangkat situs web sampeyan luwih dhuwur.

Nanging, sing paling penting sampeyan bisa menehi yaiku nyedhiyakake konten sing berkualitas kanthi rutin. SEO minangka game jangka panjang.

Peringkat Google Preferensi bakal teka yen sampeyan fokus nggawe konten sing apik tenan. Wong bakal nyambung menyang situs sampeyan lan ngirim wong liya yen sampeyan lagi nggawe konten sing apik.

Layanan Semalt

Semalt nawakake layanan SEO lengkap, sing mbayar lan gratis. Dhasar, kita bisa ngupayakake situs sampeyan lan mlaku lan maju, kabeh ana ing sangisore atap.

Iki layanan sing kita tawakake:
  • AutoSEO
  • FullSEO
  • Web Analytics
  • Pangembangan Web
  • Produksi Video
  • Platform Promosi otomatis
Ayo nutupi saben layanan. Iki bakal menehi sampeyan ide sing luwih apik babagan apa sing sampeyan bisa migunani.

AutoSEO

Paket AutoSEO kita diarani "full house" kanggo bisnis online. Kanthi paket iki, sampeyan entuk:
  • Pangapikan visibilitas situs web
  • Optimisasi ing kaca
  • Bangunan bangunan
  • Riset tembung kunci
  • Laporan analytics web

Sampeyan nggawe situs web apik tenan. Kita ngoptimalake kanggo Google.

Nggunakake teknik SEO "topi putih", sampeyan bisa nambah lalu lintas wiwit mung $ 0,99.

AutoSEO paling apik kanggo:
  • Webmaster
  • Pamilik bisnis cilik
  • Startups
  • Freelancer

FullSEO

Ing ndhuwur layanan SEO dhasar - kaya optimisasi internal, kesalahan fix, nulis konten, penghasilan link, lan dhukungan - sampeyan entuk luwih lengkap karo FullSEO.

Tim SEO kita bakal nggawe rencana individu kanggo sampeyan lan bisnis sampeyan. Kita ndeleng apa sing sampeyan kudu pangkat luwih dhuwur banjur ngetrapake rencana kanggo ngapikake situs web.

FullSEO paling apik kanggo:
  • Proyek bisnis
  • E-commerce
  • Startups
  • Webmaster
  • Pengusaha

Web Analytics

Kanthi Analytics Web Semalt, sampeyan bisa:
  • Priksa peringkat situs web sampeyan
  • Nggawe situs sampeyan luwih gampang ditemokake
  • Terus tab ing situs web pesaing
  • Kenali kesalahan optimasi ing kaca
  • Entuk laporan peringkat web lengkap
Kanggo sampeyan ngerti carane ngapikake situs web, sampeyan kudu ndeleng potongan sing ora ana. Kanthi analytics kita, sampeyan bisa nemokake tembung kunci sing disaranake, nemokake apa sing digoleki wong, lan mbukak rahasia saka kompetisi sampeyan.

Semalt Web Analytics paling apik kanggo:
  • Webmaster
  • Pamilik bisnis cilik
  • Startups
  • Freelancer

Pangembangan Web

Kita bakal pindhah nganti bisa mbangun situs web kanggo sampeyan. Kita nggawe situs web sing ramping lan profesional sing nampani pengunjung lan arahake ing arah sing bener.

Katon lan kacepetan situs web sampeyan mengaruhi tingkat bouncing sampeyan lan wektu tampilan kaca rata-rata. Lan sing bakal mengaruhi SEO sampeyan.

Pramila saben situs web sing digawe kanthi cepet, gampang navigasi, lan optimized kanggo SEO.

Produksi Video

Video ono ing ngendi wae lan terus populer. Mangkene sampeyan butuh video profesional kanggo nggawe situs sampeyan metu.

Ora mung video nglipur lan menehi informasi marang para pelanggan, nanging uga tetep disimpen ing situs sampeyan luwih dawa. Lan pancen apik kanggo peringkat SEO sampeyan.

Kanthi layanan produksi video, kita bakal mbantu sampeyan:
  • Gawe konsep kasebut
  • Tulis skrip
  • Ngasilake video
We malah menehi bakat voiceover profesional!

Produksi video kita paling apik kanggo:
  • Podcaster
  • YouTuber
  • Webmaster
  • Pamilik bisnis cilik
  • Startups
  • Freelancer

Ulasan Pelanggan Semalt

Dadi jujur, kita bisa nerusake babagan produk lan layanan. Semalat amarga kita seneng karo apa sing ditindakake.

Nanging bisa uga migunani kanggo ngrungokake apa sing dicritakake sadurunge para klien. Dadi, iki minangka umpan balik pelanggan sing paling disenengi ...

"Kita wis nggunakake Semalt ... kanggo dadi situs web peringkat ndhuwur nasional sajrone telung taun kepungkur," ujare Kristian saka MALO CLINIC. "... Yen sampeyan pengin nambah peringkat, banjur Semalt minangka saran sing paling apik."

"Salah sawijining perusahaan SEO paling apik sing kudu dakkandhakake," ujare Wojtek saka Msofas Limited. "Aku nyoba pirang-pirang perusahaan SEO nanging aku ora entuk apa sing dikepengini. Nanging kanthi Semalt aku pungkasane entuk. ... Dheweke ngerti apa sing dibutuhake situs web lan dheweke nindakake kabeh kanggo dobel bisnisku lan pungkasane nambah penghasilan. "

"Kita seneng banget karo manajer Volodymyr Skyba karo manajemen telpon, email, lan laporan mingguan ing basa dhewe," ujare spiker Spanyol Jose saka Baja Properties. "Kita nomer siji saka sawetara tembung kunci ing industri kita lan timbal wis ngalahake email kita sawetara wulan saiki. Sanajan dadi webmaster dhewe, aku isih kepingin weruh apa sihir sing ditindakake kanggo nggawe kedadeyan iki. "

Cetha, para pelanggan tresna. Lan kita tresna mau langsung!

Cara Nggunakake Semalt

Sawise sampeyan mlebu ing halaman omah Semalt , sing sepisanan sampeyan bakal weruh yaiku alat gratis sing nuduhake kualitas domain sampeyan. Mung ngetik URL sampeyan lan kenek "Mulai Saiki."

Sawise nindakake, sampeyan bakal dijaluk ndhaptar. Kita nggawe proses iki gampang - mung ketik alamat email, gawe sandhi, banjur ujar jenenge.

Sampeyan bakal bisa njaluk laporan, lan nganyari maneh dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Sawise ndhaptar, sampeyan bakal dijupuk menyang dashboard sampeyan. Ing kene sampeyan bisa ndeleng peringkat, entuk analisis situs web, lan nggawe proyek anyar.

Ing sisih tengen, sampeyan bakal weruh tembung kunci lan peringkat kanggo saben wong. Sampeyan bisa uga nambah tembung kunci anyar lan ndeleng laporan tembung kunci lengkap.

Kanthi ngunjungi tab Website Analyzer ing sisih kiwa kiwa, sampeyan bisa ndeleng:
  • Peringkat Alexa
  • Tingkat mumbul
  • Saben kaca tampilan saben tamu
  • Saben dina ing situs
  • Lokasi pengunjung
  • Informasi SEO sing rinci
  • Kacepetan lan panggunaan
  • Data server lan keamanan
  • Kompatibilitas ponsel
  • Tips carane sampeyan bisa nambah situs sampeyan

Sampeyan uga bisa menyang tab Pusat Laporan kanggo nggawe proyek lan laporan sing gegandhengan.

Kanggo laporan sampeyan, sampeyan bisa nambah saringan, rangking, urutan, lan tanggal. Kajaba iku, sampeyan bisa nggawe jadwal carane lan kapan laporan bakal digawe lan dikirim menyang sampeyan.

Kabeh, sampeyan bisa entuk akeh informasi lan statistik sing migunani karo alat sing gratis.

Lan mesthine, sampeyan bisa nganyarke supaya njaluk luwih akeh pitulung karo situs web. Kanthi cara iki, kita bisa mbantu sampeyan munggah ing ndhuwur asil mesin telusuran, thanks kanggo ahli, sumber, kawruh, lan anggota tim paling dhuwur.

Kesimpulan Akhir

Review Semalt iki nuduhake sampeyan bisa mbantu layanan SEO gratis lan mbayar kanggo peringkat situs web sampeyan. Lan luwih apik peringkat situs sampeyan, luwih akeh bisnis sampeyan bakal bisa ngasilake.

Dadi, yen sampeyan pengin nambah pengalaman SEO lan pengunjung, sampeyan wis dijamin sampeyan kabeh saka sudhut.

Sawise entuk laporan situs gratis, sampeyan bisa mlebu, lan kita bakal langsung ndemek!